🇭🇺

A „Crash – Próbád ki! Meggyőz!” projekt alapötletét az Amerikai Egyesült Államokban futó “The Seat Belt Convincer” nevű program szolgáltatta, melynek célja a közönség nevelése demonstratív eszközökkel a biztonsági öv használatának a fontosságáról.

Mivel egy nagyon hatékony nevelési eszköznek bizonyult ez a módszer, amely több ezer intézményben volt bemutatva, valamint a romániai erre vonatkozó sötét statisztikáit figyelembe véve arra ösztönzött bennünket, hogy ezt a programot Romániában is elindítsuk.

  • Bizonyítja a biztonsági öv használatának fontosságát
  • Egy egyszerű mód arra, hogy a közönség megtapasztalja milyen erőknek van kitéve egy 8-16 km/órás ütközés során

🇷🇴

Proiectul „Crash – Încearcă! Te convinge!”, este un proiect conceput şi realizat pentru prima dată în SUA sub denumirea “The Seat Belt Convincer” cu scopul de a educa publicul asupra beneficiilor aduse de folosirea centurilor de siguranţă, chiar şi la coliziunilor minore.

Fiind o modalitate foarte eficientă de prezentare şi simulare, acesta a fost prezentată în mii de licee, şcoli, în cadrul unor companii, comunităţi şi diverse evenimente sociale, culturale cu un success enorm şi o popularitate mare în întreaga lume.

Rezultatele obţinute prin intermediul acestui program şi statisticile din Romania în legătură cu nefolosirea sau folosirea neregulamentară a centurii de siguranţă ne-au îndemnat în demararea programului “Crash – Încearcă! Te convinge!” şi în România.

  • Demonstrează importanţa folosirii centurii de siguranţă.
  • Este o modalitate simplă prin care publicul poate simţi folosul real al acesteia la un impact de doar 8-16 km/h

Funcționarea simulatorului

  • Pasagerii vor ocupa scaunul când aceasta este în partea superioară a rampei şi îşi vor pune centura de siguranţă. Dacă acesta este greşit folosită, operatorul convingătorului le va face un instructaj de folosire corectă a acesteia, urmată de partea de rulare şi coliziune la o viteză de 8-16 km/h.
  • În momentul coliziunii pasagerii vor avea prilejul să experimenteze realul scop şi utilitatea folosirii centurii de siguranţă, chiar şi la o viteză de doar 8-16 km/h.

Booking

Calendar is loading...
captcha